Aanbod

 
 

* Een kort weekend voor jezelf

Een weekend voor jezelf die je wakker maakt, waarin je een innerlijke reis gaat maken. Je drinkt Ayahuasca, een plantmedicijn uit het Amazone gebied dat je helpt om inzicht en verdieping te krijgen in zowel je bewuste als onbewuste delen. Je krijgt de ervaringen en inzichten die voor jou op dat moment belangrijk zijn op jouw levensweg.

We begeleiden de dag met muziek uit diverse tradities, met sjamanistisch instumenten/invloeden, stiltes, liefdevolle zorg en aandacht daar waar het nodig is. We bereiden de innerlijke reis die jij gaat maken voor met lichaamswerk, ademwerk en/of meditatie.

In een veilige omgeving zullen er afhankelijk van de groepsgrootte, 2 a 3 begeleiders aanwezig zijn. Er is genoeg ruimte om je ervaringen te delen, en eventueel helder te krijgen. Je gaat het weekend aan het werk met jouw intentie of je stelt je open voor wat zich aandient in het moment.

Tijdens het weekend wordt er geen gebruik gemaakt van andere entheogene middelen

Vrijdag om 11:00 uur heten we je welkom

Zaterdag  ronden we met elkaar af rond de middag

Waar: In een prachtige oud klooster in Brabant!

Groepsgrootte: We werken in een kleine groep. Maximaal 9 personen. In een groep deelnemen geeft een extra dimensie. Je zult ervaren dat de andere deelnemers ook belangrijk zijn in jouw proces.

 

Ook kunt u bij mij terecht voor Individuele avond/nacht ceremonies.

 

Data Ayahuasca weekenden 2018/2019

Klik op agenda!

Data voor individuele sessies op aanvraag!