Tarieven en vergoedingen

 

Nieuwe tarieven voor het  jaar 2019!!

 

Intake: €66,-  duur 1 uur
Aan de hand van deze intake, bespreken we wat jij wilt en nodig hebt om weer in verbinding te komen met jou lieve zelf!!

 

Healingssessie met coaching  €136,-  duur 1,5 a 2 uren

 

Nieuw!!  Inca sessies.

In deze koestersessie neem ik je mee in een diepe ontspanning, met sjamanistische invloeden/rituelen, klank, geur, massage, healing etc.

In een koestersessie zul jij je eigen essentie weer kunnen gaan voelen, en/of herontdekken. Wil jij weer met jezelf verbonden worden, en ja zeggen tegen jou lieve zelf, dan raadt ik jou deze sessie aan.

 

koestersessie:  €166,00  duur 2 a 2,5 uren
* traject van 3x  €450,-  ( korting van €48,-)
* traject van 6x €900,-   ( korting van €96,-)

 

Ademhalingssessie:  €166,- duur 2 a 2,5 uur

 

Coaching (skype) €75,- per uur. Een skype sessie duurt meestal gemiddeld 1 a 1,5 uur.

 

Intake voor Ayahuasca vraag ik €36,- voor, waarbij ik het in mindering breng wanneer je je definitief inschrijft voor een ceremonie

 

De sessies die je bij mij volgt kunnen er voor zorgen dat je in een versneld transformatieproces gaat!!  Je krijgt precies wat je nodig hebt en zal alles ook zelf kunnen dragen, hier help ik jou bij!!

 

Lieve mensen, ik heb te horen gekregen dat CZ, Delta Loyd en Ohra niet meer gaan vergoeden voor Energetische Therapie in 2019, ik raadt jullie aan om zelf contact op te nemen met je zorgverzekeraar wanneer je vragen hebt over de vergoedingen. Na jarenlang studies te hebben gevolgd,  om toch aangesloten te zijn en te kunnen blijven bij de zorgverzekeraars, hebben de eerder genoemde toch besloten om geen vergoeding meer te geven.

 

 

 

 

Afzeggen van een afspraak kost niets, tenzij je de afspraak afzegt binnen 24 uur waarop deze gepland staat.

In dat geval vraag ik je de behandeling te betalen.

Informeer naar de mogelijkheden van vergoeding bij het bedrijf waar je werkt. Soms vergoedt de werkgever (een deel van) de kosten.

Informatie over Malvatherapie vind je ook op de website van de BVMT.

Iraque